Event Update: Get to Know TE-sessie tijdens WK Shorttrack op 15 maart

Event Update: Get to Know TE-sessie tijdens WK Shorttrack op 15 maart

Van 15 tot 17 maart 2024 mogen de Nederlandse shorttrackers, waaronder onze eigen Olympische kampioene Selma Poutsma, het opnemen tegen de internationale wereldtop op het WK. Dit keer in Rotterdam Ahoy. En jij kan daarbij zijn. We organiseren namelijk een Get to Know-sessie. Als Club TE-member nodigen we je samen met een relatie uit om erbij te zijn. Het is de bedoeling dat deze relatie interesse heeft om ook member van CTE te worden. We willen namelijk meer talenten helpen op weg naar de top.

Waarom Get to Know TE?
Club TalentEmpowerment heeft als missie om zoveel mogelijke topsporters te empoweren om het maximale uit hun sportieve en maatschappelijke carrière te halen en zo helden te creëren die positieve maatschappelijke impact kunnen maken. Om dit te kunnen bereiken, moet ons netwerk groeien. Jouw organisatie draagt als Club TalentEmpowerment-member al bij aan het realiseren van deze missie. En daar zijn we heel blij mee. Maar je kan ons (en jouw relaties) nog extra helpen door geïnteresseerden voor wie een samenwerking met (Club) TalentEmpowerment relevant is, bij ons te introduceren. Dit doen we om te beginnen bij het WK Shorttrack op vrijdag 15 maart in Ahoy Rotterdam met een lunch, presentatie en gezamenlijk sport te gaan kijken.

Programma
15.00-15.30: Inloop
15.30-16.30: Sessie & presentatie over TalentEmpowerment
17.00-21.30: WK Shorttrack met hoogstwaarschijnlijk onze Selma in actie

Beperkt aantal plekken
Het is een exclusief evenement, we hebben slechts in totaal 4 x 2 tickets beschikbaar. Meld je daarom snel aan met je relatie. Dat doe je door je naam, e-mail en telefoonnummer te mailen naar Office@talentEmpowerment.nl. Aan dit evenement zijn geen kosten verbonden.

We zien je aanmelding graag verschijnen!

Laurens en Bertram

Send Us An Email - LocalListing X Webflow Template

Is je interesse gewekt? Heb je vragen?

Neem contact met ons op