Samenwerking Zenzo MV x Sjoerd x TE

 Samenwerking Zenzo MV x Sjoerd x TE

Met trots presenteren wij een nieuwe Member: Zenzo Maatschappelijk Vastgoed.

Zenzo is een onderneming die zich toegespitst heeft op de realisatie van vastgoedprojecten met een maatschappelijke insteek. Denk hierbij aan de realisatie van scholen of gebouwen waar jongeren met een (mentale of fysieke) beperking wonen. Vanaf begin 2023 zijn zij Supporter van Sjoerd Poldermans. Sjoerd is breakdancer en heeft zijn zinnen gezet op deelname aan de Olympische Spelen waar deze danssport voor het eerst op het programma staat.

Het is een ambitieuze samenwerking, want ook Sjoerd zijn ambities gaan verder dan alleen deelname aan de Olympische Spelen en hebben maatschappelijke impact. Vanaf het moment dat hij in de gaten had dat hij beter kan dansen dan zijn tegenstanders, wil Sjoerd de volgende generatie breakers inspireren. De talentvolle danser werd met zijn crew The Ruggeds eind vorig jaar twee maal wereldkampioen en focust zich nu volledig op zijn individuele carrière.“

Om de samenwerking met Zenzo een kickstart te geven, organiseerde TE een aantal activiteiten rondom de opening van het Homerushuis in Almere. In het Homerushuis gaan vanaf volgend jaar zomer 36 jongeren met een beperking wonen. TE verzorgde bij de start van de bouwwerkzaamheden onder andere de dagvoorzitster en oud-hockeyster Minke Booij. Een dansclinic van Sjoerd kon natuurlijk niet ontbreken. En met Marcella Boerma, ex-snowboardster en echte Almeerse, werd gevoetbald en geknotshockeyt.

“Het blijft mooi om te zien welke impact sport heeft op de samenleving. Door Minke, Sjoerd en Marcella ontstond verbondenheid tussen de bewoners en de nieuwe buurt. Erg mooi dat we daar als TE aan hebben mogen bijdragen,” aldus Bertram, Co-Founder van TE.

Gert van Uffelen

Het motto van Zenzo is waar je leeft, waar je ontmoet. Als ontwikkelaars van maatschappelijk vastgoed geloven wij in de kracht van sociale contacten door toevallige ontmoetingen. Juist in de huidige maatschappij waar eenzaamheid aan de orde van de dag is en verwacht wordt dat je steeds meer zelf de regie neemt. Maar die contacten krijg je niet zomaar. Zeker niet als je ook nog eens zorg of extra hulp nodig hebt. Heel mooi om te zien dat bij de start bouw van het Homerushuis sport zo’n verbindende rol vervulde. Toekomstige bewoners, hun ouders en/of verwanten, buurtbewoners, medewerkers; iedereen heeft wel mee gedaan aan een onderdeel.

Wil jij ook de verbinding met sport?

Wil jij met jouw organisatie ook een atleet als ambassadeur of wil jij door middel van sport mensen verbinden? Neem dan contact met ons op via bertram@talentempowerment.nl.

Send Us An Email - LocalListing X Webflow Template

Is je interesse gewekt? Heb je vragen?

Neem contact met ons op