Nieuwe samenwerking: IVVO x Sofie Dokter x TE

Nieuwe samenwerking: IVVO x Sofie Dokter x TE

“Vitaal op weg naar Parijs!” Dat is de slogan van de samenwerking die TE afgelopen zomer tussen het Instituut voor Vitaal Ondernemen (IVVO) en meerkampster Sofie Dokter heeft gesloten.

Een ambitieuze doelstelling, want vitaal topsport bedrijven is een hele opgave. Je vraagt immers elke dag zowel fysiek als mentaal het uitserste. Toch gaan IVVO, Sofie en TE de uitdaging met elkaar aan om deze doelstelling te bereiken. Daarbij reikt de samenwerking tussen IVVO, een organisatie die haar klanten helpt met de vitaliteit van personeel (van analyse tot gehele programma’s), en TE verder dan alleen het ondersteunen van Sofie. Meer daarover lees je hieronder!

De rode draad door alle activiteiten tussen IVVO en TE zal de samenwerking met Sofie Dokter zijn. Sofie is meerkampster, werd dit jaar Nederlands Kampioene en werd tijdens haar debuut op het Europees Kampioenschap in München 13de. Marc Van Werch, partner bij IVVO, over de samenwerking met Sofie: “IVVO is trots supporter geworden van Sofie in haar route naar Parijs. Met oud NK-marathon kampioen Paul Zwama als founder, zit de passie voor ontwikkeling & topprestaties in ons DNA. We kijken uit naar de samenwerking met zowel Sofie als met TalentEmpowerment. We verbinden de ervaringen van topsporters met onze expertise en brengen deze gezamenlijk naar klanten vanuit onze pijlers: vitaliteit, veerkracht en performance.”

Daarnaast is ook Sofie blij met de samenwerking met IVVO: “Door de samenwerking met IVVO kan ik mezelf blijven ontwikkelen in de sport en mijn doelen hopelijk behalen. Omdat de zevenkamp erg divers is en IVVO met veel verschillende methodes mensen op vitaal vlak wil ondersteunen ben ik ervan overtuigd dat we een erg goeie match zijn!”  Sofie heeft een enorme ambitie, waar IVVO via de samenwerking met TE aan gaat bijdragen. Sofie wil in 2028 in LA haar Olympisch debuut gaan maken maar sluit Parijs 2024 ook nog niet uit. “Dat zou wel echt een bonus zijn” voegt ze er aan toe. Op maatschappelijk vlak zit Sofie ook niet stil. Aan de Universiteit Wageningen studeert zij landschapsarchitectuur. Welke kant ze daarmee op wil is voor haar nog niet helemaal duidelijk.

Ook Bertram Veen, co-founder van TE, is verheugd over de samenwerking. “Met het Instituut voor Vitaal Ondernemen sluit wederom een mooi partij zich als Supporter aan bij TE. Het mooie van de samenwerking is dat het zowel Sofie als andere sporters van TE veel gaat opleveren. Sofie kan door IVVO het TE traject volgen en andere sporters gaan zich als trainer inzetten voor IVVO. Daarnaast, gaan we voor IVVO ook inspirerende events organiseren, zoals de sportdag bij de Garantibank. Op deze manier creëren we echt de Win/Win .

Het Instituut voor Vitaal Ondernemen biedt haar klanten een diverse diensten aan zoals vitaliteits -programma’s, -metingen, -workshops en -trainingen. Het thema vitaliteit is natuurlijk iets waar topsporters gedurende hun sportcarrière ook veel mee bezig zijn. Hoe houd ik de balans tussen lichaam en geest zodat ik optimaal kan presteren? Om die reden gaan een aantal sporters van TE bij IVVO een opleiding volgen zodat zij door IVVO als trainer bij hun klanten ingezet kunnen worden.

Daarnaast maakt IVVO ook gebruik van het netwerk van TE. Zo organiseerde IVVO en TE voor de Garantibank, een klant van IVVO, een sportdag waarin Josine Koning, Olympisch Kampioene hockey en aangesloten bij TE, als Bondscoach deelnam en de deelnemers opzweepte in het heetst van de strijd. Over de sportdag in een later blog meer! Maar het doel ervan is dat door het netwerk van TE IVVO haar klanten nieuwe en creatieve concepten kan voorleggen.

Send Us An Email - LocalListing X Webflow Template

Is je interesse gewekt? Heb je vragen?

Neem contact met ons op